Kilenc év után szakított Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko

 

Közösen nevelik tovább hároméves kislányukat.

A hírek szerint külön utakon folytatja Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko. Ők ketten 2009-ben találkoztak egymással egy ismerősük könyvbemutatóján, ahol azonnal érezték, hogy megvan közöttük a szikra.

Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko. Fotó: Getty Images/Venturelli

Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko. Fotó: Getty Images/Venturelli

“Amikor megismerkedtünk, azt mondtam neki, hogy ‘óriási vagy’, ő pedig azt felelte erre, hogy ‘te pedig apró’. Ez volt az a pillanat, hogy tudtam, passzolunk” – nyilatkozta a hazánkban leginkább a Hősök és a Nashville című sorozatból ismert színésznő.

A pár 2013-ban jegyezte el egymást, azonban az esküvőt először közös kislányuk, Kaya Evdokia születése miatt halasztották el, utána pedig a menyasszony szerette volna visszanyerni versenysúlyát. Végül sosem jutottak el az oltárig.

A pár kapcsolata a szakítás ellenére állítólag baráti, és úgy tervezik, hogy közösen nevelik tovább hároméves lányukat. A gyermek jelenleg az édesapjával és nagyszüleivel van Európában, Hayden pedig közös nyaralásukról tért éppen vissza Los Angelesbe.

A színésznőt a minap egy rejtélyes férfi oldalán látták, ekkor röppent fel a szakításról szóló pletyka. Az E! Newnak nyilatkozó barát azonban azonnal tisztázta a helyzetet, miszerint nem egy harmadik fél miatt döntött a különválás mellett a pár, és jelenleg Hayden és Vlagyiumir is szingli.