Julia Roberts: mentálisan is megvisel az új sorozatom

 

A színésznő 30 év után ismét együtt játszik az Álljon meg a nászmenet!-beli szerelmével.

Julia Roberts is beállt a sorba, ő már a sokadik mozisztár, aki mozifilmek helyett, inkább sorozatot forgat. A színésznő, aki egyébként teljesen szőke lett, a Television Critics Association sajtóeseményén mesélt az új szerepéről, ami komoly mentális kihívások elé állította őt.

Julia Roberts. Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown

Julia Roberts. Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown

Julia az Amazon novemberben bemutatásra kerülő szériájában, a Homecomingban Heidi Berghamet alakítja, aki szociális előadóként a háborúból visszatérő katonáknak segít visszailleszkedni.

“Számomra nagy öröm, hogy bejuthatunk a nézők otthonába. Olyanok vagyunk, mint egy csomagküldő szolgálat, szórakozást viszünk a küszöbig.” – nyilatkozta Julia a tőle szokatlan formátumról. Roberts azt is bevallotta, hogy igazi tortúrán ment keresztül, a történet nagyon megérintette, a mentális felkészülés ellenére egy-egy jelenet kifejezetten megviselte.

Dermot Mulroney. Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown

Dermot Mulroney. Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown

A színésznő egyébként 30 év után ismét együtt játszik Dermot Mulroney-val, akit Cameron Diaz elhappolt előle az Álljon meg a nászmenet!-ben, ezúttal azonban tényleg szerelmeseket alakíthatnak.