Carrie Fisher is szerepel a kilencedik Star Wars-moziban

 

J.J. Abrams megtalálta a legmegfelelőbb módot arra, hogy a néha színésznő öröksége előtt tiszteleghessen.

Teljes a kilencedik Star Wars-film stábja, jelentették be pénteken a producerek. A Skywalker-saga harmadik epizódját augusztus elsején, a Pinewood stúdióban kezdik el forgatni, a rendező ezúttal J.J. Abrams lesz, aki Chris Terrióval karöltve készíti a forgatókönyvet.

Carrie Fisher Az utolsó Jedik forgatásán. Fotó: Uppa

Carrie Fisher Az utolsó Jedik forgatásán. Fotó: Uppa

Megerősítették, hogy a filmben visszatér Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo és Billie Lourd. A veteránok közül pedig ismét feltűnik Mark Hamill, Anthony Daniels, valamint a pár hete már beharangozott Billy Dee William is, aki ismét Lando Calrissian karakterét formálja majd meg.

Bizonyára a legtöbb rajongó arra kíváncsi, hogy a 2016 decemberében elhunyt Carrie Fishert visszahozzák-e a készítők. A válasz pedig, igen!

“Borzasztóan szerettük Carrie Fishert! Nélküle nem lehetne kielégítően lezárni a Skywalker-sztorit. Soha nem fogjuk újrakasztingolni, vagy CGI-vel helyettesíteni őt. Lánya, Billie beleegyezésével megtaláltuk azt a legmegfelelőbb módot, amivel tiszteleghetünk öröksége előtt, azokat az eddig nem látott felvételeket használjuk majd, melyet a hetedik epizódnál vettünk fel vele” – nyilatkozta Abrams.