„Eltávozást” kért Meghan hercegné

 

Alig két hónapja, hogy a gyönyörű színésznő a királyi család tagja lett, máris a tengerentúlra kívánkozik vissza. Nem kell aggódni, Harry és Meghan kapcsolata felhőtlen és boldog, de a hercegnét számtalan támadás érte családja és barátai részéről a közelmúltban, miszerint az esküvő óta Markle elhanyagolta szeretteit.

Hírlik, hogy édesapja aggódik érte, mert már nem ugyanazt a mosolyt látja lányán, mint régen. Barátai pedig hiába próbálják elérni őt, csak a palotát hívhatják, mert az esküvő után nem kaptak közvetlen telefonszámot Meghanhoz. Éppen ezért, a hercegné eltávozást kért, hogy meglátogathassa rokonait és ismerőseit, kiengesztelje őket és megnyugtasson mindenkit, minden rendben van vele.

 

Természetesen az, hogy a királyi család tagjává vált, bizonyos kötelezettségekkel jár, illetve az egész addigi élete fenekestül felfordul, de Meghan eddig kiválóan teljesít, bár azt beismerte, hogy néhány dolog hiányozni fog neki.

A hercegi pár egyébként 2019-ben hivatalos útra indul az Egyesült Államokba, de még mielőtt belevágnának a családalapításba, az egykori színésznő szeretné látni szeretteit, így ha minden jól megy, hamarosan útnak indulhat.