Auguszta
Friss
Ismét Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár a 3-as metró // Fidesz: Karácsony Gergely két éve nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában // Megvalósítás szakaszába lép a vadászati világkiállítás // Uniós szóvivő: erőszak sosem lehet megoldás // Potápi: Élő kapcsolat kell a diaszpórában élőkkel //

MÉG TÖBB HÍR

Ködös, zúzmarás reggel Mórahalom környékén

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Mitől van joga?
Úgy esett, hogy a tünti hangulatától feldobott ellenzéki képviselők bementek az MTVA székházába és azt követelték, hogy olvassák fel a követeléseiket.
Maczkó Ú. Róbert
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ezt már nem Mourinho fogja elrontani
Jócskán megtrollkodta a sors a még BL-résztvevő csapatok karácsonyi hepaját! A végzetes kieséses rendszerre összesorsoltak most éppen nem foglalkoznak azzal, micsoda hosszú szárítókötelek csavarodnak a szegény bálnák testére, nem érdekli őket a teknősök pusztulása a rengeteg műanyag szívószál miatt!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
Eljárást indítottak a Verhofstadt-kritikus plakátot hordozó kisteherautó sofőrje ellen Brüsszelben – jogszerű volt-e az intézkedés?
Valami nagyon nem stimmel az ügyben, a belga rendőrség pedig titkolózik.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Felére csökkenthető a metán és a szén-dioxid kibocsátása
A mezőgazdasági termelés módosításával és a táplálkozási szokások megváltoztatásával 2050-re felére csökkenthető a károsanyag-kibocsátás.
Családban marad!
Felfokozott vagy túlpörgött várakozás? Nem mindegy!
Nem szabad mérlegre helyeznünk a szeretetünket. A kulcs: egymásra figyelve megélni a készületet és az ünnepet.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Tessék, ilyen a profik élete a végső sípszó után!
Eredetileg úgy volt, hogy a női kézilabda Eb döntő elviszi a vasárnap délutánt, de aztán úgy alakult, hogy Trefilov edző csapata nem bírta el a franciák kirobbanó és pontos játékát, emiatt határozottan kihalt az érdekesség ebből. A franciák az elsők a tornán, rendeztek maguknak egy viadalt, de legalább megnyerték! A legjobb ebben, hogy nem a norvégok győztek! Az mindennél sokkal jobb! Is!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
„Így győz Hazánk!”
December 17-én hirdették ki annak a háromnapos népszavazásnak az eredményét, amellyel Sopron kiérdemelte a leghűségesebb város címet. És amellyel 257 négyzetkilométer maradt magyar kézen.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Családtámogatás és keresztény küldetés
A gyermekvállalás nem az egyéni szabadság feladása, hanem egy új szeretetközösség, a család létrehozása. Mit mond a keresztény tanítás a családról?
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)

RIDIKÜL