Justin nem bízza a véletlenre, házassági előkészítőre jár menyasszonyával

 

Ő és Hailey Baldwin egy hónap után döntötték el, hogy összekötik az életüket.

Justin Bieber körülbelül egy hónapja ismét egy párt alkot Stephen Baldwin lányával, Haileyvel, kapcsolatuk pedig sebesen halad, a napokban már el is jegyezték egymást. Hailey kezén azóta méretes gyémánt csillog és egyre több részlet derül ki a lánykérésről, illetve a kapcsolatukról.

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A párnak sorra gratulálnak a híres ismerősök, de a család sem marad ki az ünneplésből, Stephen Baldwin, akitől Justin előzetesen áldását kérte, szintén örül lánya boldogságának, bármennyire is kapkodnak a fiatalok. Bár az némileg enyhíthetett a sztárapuka első meglepődöttségén, hogy Justin szerelmes levelet írt kedvesének, melyet a minap Instagam oldalán posztolt.

“Hailay, én egyszerűen mindent szeretek benned. Elköteleztem magam, az életemet azzal fogom tölteni, hogy minden egyes részed megismerjem, hogy türelemmel és gyengéden szeresselek. A szívem teljesen a tiéd, ígérem, hogy te leszel számomra mindig az első. Te vagy életem szerelme Hailey Baldwin!” – olvasható a posztban, melyben Justin minden eddiginél többet mutatott meg magából a világnak.

A Dailymail információi szerint a fiatal pár hamarosan elkezdi a házassági előkészítő kurzust a celebek által kedvelt Hillsong templomban, melynek miséire mindketten évek óta járnak. A pár esküvői terveiről eddig még nem sokat tudni, de vélhetően Carl Lentz lelkész adja majd össze őket, akit Justin apjaként szeret.

Justin Bieber és Hailey Baldwin. Fotó: Getty Images/Gotham

Justin Bieber és Hailey Baldwin. Fotó: Getty Images/Gotham

Justinéknak választaniuk kell egy támogató párt a jegyesoktatáshoz, akikkel együtt öt héten át, heti öt alkalommal kell eljárniuk a templomba. A kurzuson nagy hangsúlyt fektetnek a konfliktuskezelésre és a hatékony kommunikációra, de szó lesz pénzügyeik közös kezeléséről és érzelmeik kifejezéséről is.

Justin és Hailey gyerek koruk óta nagyon jó barátok, sőt, 2016-ban egyszer már együtt jártak, de a szerelem akkor kérészéletűnek bizonyult.