Tom Hardy lehet a következő 007-es?

 

Legalábbis a korábbi James Bond, Pierce Brosnan szerint ő lehet a befutó.

Brosnan a kilencvenes évek közepétől a kétezres évek elejéig alakította a híres titkos ügynököt, így olyan alkotásokban láthattuk, mint az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég vagy a Halj meg máskor, ezért joggal nevezhetjük „öregmotorosnak” a témában, és talán a szimata sem csal, mikor azt mondja, Tom Hardy lehet a következő szerencsés, aki MI6 embereként csillogtathatja meg tudását.

Brosnan egy lapnak adott interjúban úgy nyilatkozott: „Daniel Craig hihetetlenül jó Bond volt. Erős megjelenése miatt el is hiszed, hogy képes embert ölni. De azt gondolom, Hardy remek választás lenne. Örülnék, ha láthatnám a szerepben, és ő bele tudná vinni azt a kis csavart a figurába, ami kell.”

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

 

A kérdés, hogy ki lehet a következő Bond, azóta foglalkoztatja a nézőket, mióta Craig egy interjúban elárulta, hogy többé nem szeretné megformálni a titkos ügynök karakterét. Így utoljára a 25. filmben láthatjuk majd, mint az MI6 ügynöke, amely Danny Boyle rendezésében valósul meg.

Annyi biztos, hogy ha nem is Tom Hardy lesz a soron lévő Bond, olyan filmekben láthatjuk a közeljövőben, mint a Pókember spin-off, a Venom vagy a Fonzo, amiben Al Caponét játssza majd.