Így néz ki a 61 éves Linda Hamilton az új Terminátor-moziban

 

Elkezdődött a hatodik film forgatása Spanyolországban.

Áprilisban érkezett a hír, hogy késik a hatodik Terminátor-film bemutatója, eredetileg 2019 júliusában került volna a mozikba, helyette november 22-én lesz a premier. A főszereplő Arnold Schwarzeneggert tavasszal műtötték szívproblémája miatt, bár a hírek szerint nem ezért késlekedett az egyelőre cím nélküli produkció.

A forgatás a napokban azonban elkezdődött, Linda Hamiltont le is fotózták karakterének öltözve Madridban. A most 61 éves színésznő, aki ismét Sarah Connor szerepében tér vissza, kirobbanó formában van, állítólag hónapok óta tudatosan készült a szerepre, edzőterembe járt, hogy ismét formába hozza magát.

Az első három filmben a gyilkos cyborgot alakító Arnold Schwarzenegger, aki 2003 és 2011 között Kalifornia kormányzója volt, tavaly tért vissza a produkcióhoz. A hatodik film forgatása lesz az első alkalom, hogy Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger és James Cameron – a sorozat egyik producere – újra együttdolgozik az 1991-ben bemutatott a Terminátor 2 – Az ítélet napja című epizód készítése óta.

A Tim Miller rendezte legújabb film forgatókönyvét teljes titok fedi, James Cameron csak annyit árult el, hogy a Terminátor 2. közvetlen folytatása lesz.