Újra együtt a Tuti gimi stábja egy új projekt kapcsán

 

Különleges filmmel készülnek a rajongóknak.

A Tuti gimi rajongóinak jó hírünk van, hiszen érkezik egy új film az eredeti stábbal együtt. Igaz semmi köze sem lesz az eredeti sorozathoz, de jó lesz látni az ismerős arcokat újra együtt.

Egy mára már törölt Instagram poszt árulkodott egy titkos projektről, amelyben Hilarie Burton (Peyton Sawyer), Danneel Ackles (Rachel Gatina), Robert Buckley (Clay Evans), és Antwon Tanner (Antwon Taylor) szerepelt hashtag #christmas2018-al.

Egy igazi karácsonyi film van készülőben, amely Jolie-ról, egy webdesignerről szól, aki éppen hazatár Louisianába az ünnepekre, először a nagy szakítása óta. Miután meghallotta, hogy az ex-barátja máris hazaviszi az új barátnőjét, Jolie megkéri legjobb barátnőjének a testvérét, hogy tartson vele, mint új barátja.

Várhatóan ebből a hamis kapcsolatból igazi románc fog kibontakozni és mindenki boldogan fog énekelni a karácsonyfa mellett.

Mi már alig várjuk, hogy a négy Tuti gimi színészt újra együtt lássu, a The Christamas Contract pedig egy igazán jó karácsonyi filmnek tűnik.