Most akkor válik Victoria és David Beckham vagy nem?

 

A pár mindent megtesz azért, hogy elfojtsa a pletykákat.

Múlt péntek óta más sem tesz a Beckham házaspár, minthogy nyilatkozatban, de legfőképpen közösségi oldalaikra posztolt közös fotókkal tagadják, hogy tönkrement volna a házasságuk.

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

“Teljes ostobaság” – így jellemezte az egykori Spire Girl sajtósa a válásról szóló pletykákat. A házaspár azóta több közös fotót is közzétett cáfolatként, a legutóbbin az egész család, a barátokkal kiegészülve vacsorázott együtt. Victoria és David között látszólag nincs súrlódás, bár ez lehet, hogy csak a fotónak szól, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy válásuk félévente egyszer a címlapokra kerül és még mindig házasok.

Az egykori brit futballsztár szóvivője is megtörte a napokban a csendet, ő zavarónak és nevetségesnek nevezte a szóbeszédet, mely minden alapot nélkülöz.

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Az azonban egyértelmű, hogy az egyik neves bukméker, bizonyos Paddy Power lépése olaj volt a tűzre, aki komoly pénzt tett arra, hogy a pár hamarosan beadja a válási papírokat. Ha nem lett volna megbízható fülese, bizonyára nem lépi meg, éppen ezért terjedt tovább a pletyka.

A pár 1999-ben házasodott össze és négy gyermekük született, Brooklyn, Romeo, Cruz, és egyedüli lányuk, Harper.