Angelina Jolie emiatt akár el is veszítheti a gyermekelhelyezési pert

 

A bíró hajlik arra, hogy Brad Pittnek kedvezzen.

Angelina Jolie gyermekelhelyezési pere nem egészen úgy alakul, ahogyan azt gondolta. A bíró egyre többször kedvez gyermekei apjának, Brad Pittnek. Pár hete amiatt borult ki a színésznő, hogy a bíróság megtiltotta neki, hogy csemetéit kivigye Amerikából, amíg le nem zárul a válóper, most pedig arra figyelmeztették, hogyha nem rendezi kapcsolatát Braddel, nem biztos, hogy nála maradhatnak a gyerekek.

Angelina Jolie és gyermekei a Torontói Filmfesztiválon. Fotó: AFP

Angelina Jolie és gyermekei a Torontói Filmfesztiválon. Fotó: AFP

A The Blast magazinhoz eljuttatott új fejlemények szerint a bíró aggódik amiatt, hogy három örökbefogadott és három vér szerinti gyermeknek sokkal kevesebb a kapcsolata az apával. A bíró arról is meg van győződve, hogy a csemetéknek mindkét szülőjére ugyanolyan szüksége van, és az, hogy Jolie nem engedi találkozni őket Braddel, új fordulatot hozhat az ügyben. Angelina jobban teszi ha engedékenyebb lesz, ezzel ugyanis azt kockáztatja, hogy Brad kapja meg a felügyeleti jogot és a színésznő lesz a hétvégi anyuka.

Brad Pitt. Fotó: AFP

Brad Pitt. Fotó: AFP

Emellett előírásra került, hogy Angelina adja meg Bradnek a gyerekek mobiltelefonszámát, hogy bármikor beszélhessenek egymással, továbbá megtiltották Jolie-nak, hogy elolvassa vagy épp maga diktálja a lurkók által apjuknak írt üzeneteket. A láthatásra is új szabályt hoztak, Angelina ezentúl személyesen nem lehet ott a találkozókon.