A svédek négyéves hercegnője az egész királyi családot zavarba hozta

 

Leonóra kishúga keresztelőjén látványosan unta magát.

Márciusban született meg Magdolna svéd hercegnő és Christopher O’Neill harmadik csemetéje, aki a jól csengő Adrienne Josephine Alice, Svédország hercegnője nevet kapta. A babáról az első fotókat Magdolna saját Instagram oldalán tette közzé nem sokkal a kislány megszületése után, azóta azonban új felvételt nem tett közzé róluk a svéd királyi palota.

Adrienne hercegnőt azonban a napokban megkeresztelték, az alkalomból pedig hivatalos fénykép is készült. Bár a nap a család legkisebb tagjáról kellett volna hogy szóljon, Magdolna legidősebb csemetéje, Leonóra gondoskodott róla, hogy magára vonja a figyelmet. A négyéves hercegnő Antje Jackelén érsek beszéde alatt a templom padlóján kezdett el hemperegni, melyről persze felvétel is készült, ami hamar bejárta a világhálót.

A háromgyermekes anyuka a csecsemővel a karján láthatóan megsemmisült idősebbik lánya viselkedése miatt, és nem is tudta kezelni a helyzetet, vélhetően nem akart még nagyobb feltűnést kezdeni azzal, hogy rákiabál a kis hercegnőre.