Szerettei és barátai utolsó útjára kísérték Aviciit

 

A vélhetően öngyilkosságot elkövető sztár dj-t szűk körű temetésen búcsúztatták el.

Szűk körű magántemetésen vettek végső búcsút Aviciitől, a közel két hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől.

Avicii. Fotó: Getty Images

Avicii. Fotó: Getty Images

A sztárt a Skogskyrkogården temetőben helyezték végső nyugalomra, ami egyébként Stockholm Gamla Enskede nevű városrészében fekvő világörökségi helyszín. A búcsúztató menetrendjéről, a dj régi barátja, Jesse Waits posztolt egy fotót néhány közös régi fényképpel együtt, melyhez csak egy szívecske ikont fűzött hozzá.

Jesse Waits (@jessecwaits) által megosztott bejegyzés,

Avicii sógora szintén közzé tett egy felvételt, melyen a temetőben egy kereszt előtt áll. Joakim Sterner azonban nem kommentálta a képet.

JOAKIM STERNER (@joakimsterner) által megosztott bejegyzés,

A Tim Bergling néven született zenészt, akit a világ legjobb DJ-i között tartottak számon, április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt. Az ománi rendőrség nem talált gyanús körülményt halálával kapcsolatban, de a halál okát a család kérésére nem tárták a nyilvánosság elé.

Később a család által közzétett nyílt levél azt sugallta, hogy a Avicii öngyilkos lett. “Viaskodott az értelem, az élet és a boldogság gondolataival. Képtelen volt folytatni. Békét akart találni” – írták a levélben.