Matt Damont egyszerűen kivágták az Ocean's 8-ból

 

A rendező most elárulta, miért nem láthatják a rajongók kedvencüket a folytatásban.

Matt Damon, aki George Clooney és Brad Pitt oldalán az eddigi Ocean’s-filmek sztárja volt, egy rövid cameo szerep erejéig a mozi női változatában, az Ocean’s 8 – Az évszázad átverésében is szerepelt volna, ha jeleneteit nem vágják ki.

Matt Damon. Fotó: Getty Images

Matt Damon. Fotó: Getty Images

Amerikában már egy hete fut a mozikban a film Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina főszereplésével, az előző részek rajongói viszont meglepődve tapasztalták, hogy kedvencük, Matt egy pillanatra sem tűnik fel. A rendező, Gary Ross a The Hollywood Reporternek most elárulta, miért vágták ki a végleges verzióból a sztárt.

“Sokan vannak, akik nagyon kedvesek számunkra, de a szerkesztői és történetmesélési okokból végül nem mindenki került be a filmbe. Plusz tíz napot forgattunk, így nagyon sok anyagunk volt, sokáig alakítgattuk, de tényleg csupán a történet az oka.

Az új film egyébként Danny Ocean (George Clooney) húgáról, Debbie-ről (Sandra Bullock) szól, aki a “szakma” a legjobbjait szedi össze, hogy véghez vigye az évszázad rablását.