Erős a mezőny a 2018-as Magyarország Szépén – lezajlott a válogató

 

Kiválasztották a 20 legszebb jelentkezőt, közülük 16 lánnyal találkozhatunk az élő show-ban.

Lezajlott a Magyarország Szépe 2018 válógatója, a zsűri pedig már most nagyon elégedett, a mezőny talán idén az egyik legerősebb. A megmérettetésre több, mint 400-an jelentkeztek, de csak 100 lány juthatott be a kasztingra, melyből a szakmai zsűri 20+2 versenyzőt választott ki, két lányt tartalékosként.


A lányok egy felkészítőtáboron vesznek részt, ahol négy alversenyen kell bizonyítaniuk, hogy miért is ők a legalkalmasabbak a Miss World Hungary címre. A megmérettetések alkalmával egy-egy lánynak sajnos búcsúznia kell majd a szépségversenytől, így kerül majd a legjobb 16 az élő show-ba.

A válogatóról a verseny főszervezője, Sarka Kata a következőket nyilatkozta:

“Erős mezőny lesz idén, nagyon örülök neki. Minden évben azt mondjuk, hogy nem lehet ennél jobb, de most megint nagyon bizakodó vagyok.”

Koroknyai Virág, aki 2017-ben volt a Magyarország Szépe győztese, idén a zsűriben kapott helyett. Virág már a kasztingon is jó tanácsaival látta el a versenyzőket, és a tábor alatt is “tündérkeresztanyaként” segíti majd a lányokat.


Borzi Vivien fotográfus nemrégiben tengerparti hangulatban készítette el a versenyzők első fotóit, akik közül egyesek már profin mozognak a kamerák előtt, voltak azonban néhányan, akiknek még kellett némi bátorítás, a különbségek a végeredményben azonban biztosan nem lesznek láthatóak.

A verseny nem csak a külső szépségről szól, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről. A szépségverseny mottója „Beauty with Purpose”, azaz a szépség nem csak önmagáért való, célja van, célja kell, hogy legyen, mégpedig az, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, akik a legsebezhetőbbek.

A felkészülés során profi szépségipari szakemberek, edzők, fodrászok, sminkesek készítik fel a versenyzőket a megmérettetésre, a döntőt a Duna és a Duna World élőben közvetíti.

További híreket és érdekességeket olvashat a Médiaklikk Magyarország Szépe oldalán.