Így mutatott Richard Gere és csinos új felesége az esküvőjük napján

 

Áprilisban India ihlette menyegzőn mondta ki harmadszorra is a boldogító igent.

A Hello magazin exkluzív fotót kapott az ifjú párról. Richard Gere 68 évesen harmadszorra is megnősült, a 35 éves Alejandra Silva áprilisban mondta ki neki a boldogító igent.

 

Úgy érzem magam, mintha egy tündérmesében élnék, én vagyok a világ legszerencsésebb nője” – nyilatkozta a feleség a lapnak, aki azt is elárulta, hogy Richard rendszeresen dalokat ír hozzá.

A pár 2014-ben találkozott, amikor a színész Alejandra szüleinek a hotelében töltött pár napot Positanóban. Hamar szerelembe estek, majd mielőtt összeköltöztek volna a humanitáriusként dolgozó Alejandra áttért a buddhizmusra is. Esküvőjüket idén áprilisban tartották Gere New York-i farmján.

A pár esküvőjén Indiát idézte, egyenesen Dzsaipurból rendeltek sátrakat, melyeket virágokkal és tibeti zászlókkal díszítettek. Richard és kedvese stílusosan egy tuk-tukon gurultak be a ceremóniára megnevettetve ezzel a násznépet.

Richard friss nyilatkozata pedig mindent elárul boldogságáról:

“Miért is ne lennék boldog? Hiszen egy olyan nőt vettem el, aki gyönyörű, okos, érzékeny, elkötelezett humanitárius, vicces, türelmes, tudja, hogyan kell megbocsájtani, ráadásul fantasztikusan főz – ő készíti a világ legjobb salátáit.”