Jennifer Love Hewitt bocsánatot kért hervasztó külseje miatt

 

A színésznő szerint ezt nem lett volna szabad megengednie magának.

Jennifer Love Hewitt a Szellemekkel suttogó és az Ügyféllista vonzó sztárja négy évvel ezelőtt jelent meg utoljára nyilvános eseményen, a minap azonban ismét a kamerák kereszttüzébe lépett. A Fox tévécsatorna promóciós rendezvényén mutatta meg magát egy csinos fekete kosztümben, hullámos, vállra omló hajjal, valamint minimál sminkben, mely szerinte nem aratott osztatlan sikert.

Jennifer Love Hewitt és a vitatott külső. Fotó: Getty Images

Jennifer Love Hewitt és a vitatott külső. Fotó: Getty Images

Jen másnap Instagramján kért bocsánatot:

“Senki nem mondta, hogy a rendezvény 12 órán át tart majd, és hogy a páratartalom 100 százalékos lesz, így úgy gondolom, elnézést kell kérnem. Rossz ötlet volt a fekete kosztüm és az is, hogy nem volt kellő mennyiségű tupír és hajlakk a hajamban. Bocsánat, amiért egy szerencsétlenségnek néztem ki az elkészült fotókon.”

A színésznő azonban ezen a ponton nem állt meg, további sorokon keresztül mentegetőzött lelapult haja, szétfolyt sminkje miatta, amit szerinte színésznőként nem lett volna szabad megengednie magának.

Jennifer Love Hewitt még 2012-ben. Fotó:  Puzzlepix

Jennifer Love Hewitt még 2011-ben. Fotó: Puzzlepix

A 39 éves Jennifernek komoly önértékelési gondjai lehetnek, hiszen az ő általa lefestett valakit mi sehol sem látjuk a képeken, csupán egy igazi nőt, egy kétgyermekes anyukát, akinek talán tényleg jobban áll a szoknya.