Meghan Markle édesapja szívműtétre szorul

 

Egyre biztosabb, hogy az örömanya kísérheti a padsorok között a leendő hercegnét.

A Kensington-palota korábbi tájékoztatása szerint, Meghan Markle-t apja kísérte volna az oltárhoz az esküvő helyszínéül szolgáló Szent György-kápolnában. Hétfő este azonban olyan értesülések jelentek meg a brit médiában, hogy Thomas Markle mégsem lesz jelen leánya és Harry herceg esküvőjén.

Ennek előzménye, hogy Thomas Markle-ról az elmúlt napokban lesifotók jelentek meg, amelyek a menyasszony apját egyebek mellett az esküvőre szánt öltönyének próbája közben ábrázolják, illetve egy internetkávézóban, ahol éppen a lányáról megjelent felvételeket, cikkeket böngészi online felületeken. Ezekről aztán kiderült, hogy megrendezett fotók voltak.

Ezt a hétfő esti brit médiabeszámolók szerint Thomas Markle is elismerte, és közölte, hogy “nagyon kínosan” érzi magát. Esküvői részvételét állítólag azért mondta le, mert nem akar kellemetlenségeket a brit királyi családnak. Közben a TMZ híroldal kiderítette, hogy Thomas Markle egy hete úgynevezett csendes szívrohamot kapott, a hét elején pedig szorító mellkasi fájdalmai miatt kórházi kezelésre szorult.

Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: Getty Images

Kedden tovább gyűrűzött a családi dráma, amikor Meghan édesapja azt nyilatkozta szintén a TMZ-nek, hogy mégis lánya mellett szeretne lenni ezen a történelmi eseményen, azonban kiemelte, hogy csak akkor utazik, ha orvosai rábólintanak. Pár órával később azonban kiderült, hogy az örömapa hiába változtatott véleményén, nem hagyhatja el a kórházat, sőt, szerdán egy elzáródás miatt meg kell műteni a szívét.

Ennek fényében egyre biztosabb, hogy a menyasszonyt, az édesanyja, Doria Ragland kíséri majd a padsorok között.