Hugh Grant meglepő bejelentést tett karrierjéről

 

Túl öregnek és túl csúnyának érzi magát a romantikus vígjátékokhoz.

Hugh Grantet a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a páron, a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem című film után egyértelműen a romantikus vígjátékok sármőrének lehet nevezni. Ezen karakterek tették híressé, de a most 57 éves színész úgy érzi, ennek az érának már vége.

Julia Roberts és Hugh Grant a Sztárom a párom egyik jelenetében. Fotó: AFP

Julia Roberts és Hugh Grant a Sztárom a párom egyik jelenetében. Fotó: AFP

“Mindig olyan dolgokba vágtam bele, melyek a legszórakoztatóbb lehetőségek voltak számomra. Azonban az idő múlásával, ahogy idősödtem és egyre csúnyább lettem, ez megváltozott” – vallotta be, miért nem vállal mostanában hasonló karaktereket.

Grant hamarosan egy drámai szerepben tűnik fel a BBC1 A Very English Scandal című sorozatában, melyben Jeremy Thorpe politikust alakítja. Hugh karrierjének elején vállalt utoljára sorozatszereplést, de véleménye azóta sokat változott.

Hugh Grant. Fotó: Getty Images

Hugh Grant. Fotó: Getty Images

“Régebben nagyon sznob volt a szakma. Úgy voltam vele, hogy filmsztár vagyok, nem szerepelek sorozatban. Aztán Robert De Niro-t megláttam a képernyőn. ” – így persze Grant véleménye is megváltozott.

Thorp szikár arcvonásai miatt Hugh négy hónapig diétára volt fogva, aki végül vett magának egy kerékpárt, azzal dolgozta le a plusz kilóit.