Ritka és különleges nevet kapott Khloé Kardashian kislánya

 

Érdekes egybeesés a megcsalási botrány fényében.

A 33 éves Khloé Kardashian múlt csütörtökön világra hozta első gyermekét, hétfőn délután a sztáranyuka pedig be is jelentette, milyen különleges nevet adott ő és párja, Tristan Thompson a picinek.

“Kislányunk, True Thompson elrabolta a szívünket, tele vagyunk szeretettel. Áldottak vagyunk, hogy ezt a kis angyalt a családunkban üdvözölhetjük. Anya és apa nagyon szeret téged True!” – írta a szülést követő első posztjában Khloé.

Sok rajongó iróniát vélt felfedezni a névválasztásban, hiszen három nappal a pici érkezése előtt robbant ki a megcsalási botrány, miszerint Tristan legalább öt nővel lépett félre Khloé terhessége idején. Két esetről videó felvétel is készült. Ennek fényében valóban érdekes, hogy az anyuka a True, vagyis egyik jelentése szerint a hűség nevet adta a gyermekének.

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Közben a nagymama, Kris Jenner magyarázta meg a választást. True volt Khloé nagypapájának és dédnagypapájának a neve is, így ez egy előttük való tisztelgés, és nem utalás a történtekre. Mindenesetre érdekes egybeesés…