Kiszivárgott, hogy kik játszhatják a főszerepet az Az folytatásában

 

Sztárparádéval készül a stúdió.

Nem más csatlakozhat a Beverly Marsh szerepét elvállaló Jessica Chastainhez az Az folytatásában, mint James McAvoy és Bill Hader – írja a The Hollywood Reporter. Ha McAvoy aláír, ő játssza majd a felnőtt Bill Denbrough-t, Hader pedig Richie Toziert alakíthatja.

James McAvoy. Fotó: MTI/EPA

James McAvoy. Fotó: MTI/EPA

Mint tavaly szeptemberben bejelentették, a forgatókönyvírók egyike, Gary Dauberman már alá is írta a szerződést a következő részre, Andy Muschietti rendező pedig szintén készen áll a folytatásra, noha vele eddig nem született megállapodás.

Bill Hader. Fotó: Getty Images

Bill Hader. Fotó: Getty Images

A folytatás, avagy a Chapter Two (Második fejezet), produceri munkáit ugyancsak Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith és David Katzenberg végzik.

Jessica Chastain. Fotó: MTI/EPA

Jessica Chastain. Fotó: MTI/EPA

Stephen King története egy csapat gyerekről szól, akik összeállnak, hogy legyőzzék a városukat rettegésben tartó démont. A regény két különböző idősíkon – gyerekként és felnőttként – mutatja be a főszereplők életét. A New Line adaptációjában az első film csak a gyerekkora koncentrál és a múltban játszódik, míg a következő rész a jelenre és a már felnőtt karakterekre fog fókuszálni.

A filmet állítólag idén júliusban kezdik el forgatni, és várhatóan 2019 szeptemberében kerül a mozikba.