Adele kivetkőzött magából - így még biztosan nem látta táncolni

 

Az énekesnő a tévé előtt tombolt Beyoncé koncertjére. Melegítőben!

Bár a Coachella zenei fesztiválon tényleg nyüzsögtek a hírességek, Adele mégsem tudott ott lenni nagy kedvence, Beyoncé fergeteges koncertjén, melyen a díva mellesleg a Destiny’s Child tagjaival lépett a színpadra.

Az, hogy tévén keresztül kellett végignéznie kolléganője show-ját, kicsit sem szegte Adele kedvét, aki melegítőben fergeteges táncot mutatott be nappalija közepén. Örömének három fokozata is volt, melyeket külön-külön videóban mutatott meg. A trombitával táncoláson, és a szexi mozdulatokon át egészen a hajrázásig, mindenre kapható volt az énekesnő.

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,

Adele nem először adózik Beyoncé tehetsége előtt, a 2017-es Grammy-díjátadón például sírva vette át az év albumának járó elismerést, melyet akaratán kívül happolt el Queen B elől.

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,

“Egyszerűen nem fogadhatom el ezt a díjat, nagyon hálás vagyok, de Beyoncé a legjobb előadó. Az ő albuma, a Lemonade olyan monumentális számomra, olyan jól átgondolt, gyönyörű és szívet melengető.” -mondta könnyeivel küszködve.

Ez az érzelmes beszéd olyannyira magával ragadta Adele-t, hogy Garmmy-jét kettétörte és felét felajánlotta példaképének.

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,