Maisie Williams majdnem kihagyta a Trónok harca szereplőválogatását

 

Ha nem gondolja meg magát, akkor most egészen más alakítaná a rettenthetetlen Arya Starkot.

Maisie Williams, aki nemrég töltötte be a 21-et, gyerekként még biztos volt benne, hogy egyszer híres balerina lesz belőle. Aztán egy ügynök meglátta a 11 éves Maisie-ben a fantáziát egy helyi táncelőadáson, aki elültette azt a gondolatot a fejében, hogy a színészi pálya sokkal inkább neki való.

A Trónok harca Aryája. Fotó: Facebook

A Trónok harca Aryája. Fotó: Facebook

Azonban akkoriban még igen bizonytalan volt, a Trónok harca meghallgatását például egy iskolai sertésfarm látogatás miatt majdnem ki is hagyta. Szerencsére elég bátorságot gyűjtött, így 12 évesen megkapta a félelmet nem ismerő Arya Stark szerepét a HBO sorozatában. Maisie, akinek eredeti neve, Margaret Constance Williams 14 éves volt, amikor a széria első része a képernyőre került és szinte azonnal hatalmas rajongótábora lett.

“Nehezen illeszkedtem be és állandóan azon aggódtam, hogy ne mondjak butaságokat” – vallotta az Instyle magazinnak adott interjújában a tini éveiről a színésznő, aki középiskolás osztálytársai szekálása miatt végül magántanuló lett.

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés,

Maisie belső vívódásai az évek alatt sokat javultak, rájött ugyanis, hogy érzéseivel nincs egyedül, ami bevallottan megváltoztatta a gondolkodásmódját.

A színésznő most a Trónok harca befejező évadát forgatja, és egyelőre még nem is mer belegondolni, hogy a sorozat, ami híressé tette, hamarosan véget ér.

“A legszomorúbb az egészben, hogy soha többé nem lehetek Arya Stark.”