Kiderült, hogy miért ment tönkre Jennifer Aniston házassága

 

A pár két év házasság után, február második hetében jelentette be szakítását.

Jennifer Aniston és Justin Theroux Valentin-nap után bejelentették különválásukat. Egy a színésznőhöz közel álló forrás szerint a pár már két hónapja külön él, mely senkinek sem tűnt fel, hiszen Justin munkája miatt gyakran tartózkodott New York-i lakásában, Jennifer pedig Los Angeles-i házunkban maradt, ahogyan az elmúlt években is ez volt a felállás.

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux. Fotó: Abaca Press

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux. Fotó: Abaca Press

A lényeg pedig éppen a távolságban rejlik, az E! Newsnak nyilatkozó bennfentes elárulta, hogy éppen ez vetett véget a pár házasságának. Justin kizárólag a keleti parton érzi jól magát, és nem volt hajlandó kompromisszumot kötni Jennel, aki imádta a hamarosan az ingatlanpiacra kerülő otthonát. Életvitelüket nem tudták összeegyeztetni, végül Justin döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak.

Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) által megosztott bejegyzés,

Aniston állítólag hamar összeszedte magát a szakítás után, bár a múlt heti közleményük feltépte a sebeit. Jelenleg nagyon egyedül érzi magát az üres házban, de nem ismeretlen számára a válás, 2005-ben Brad Pitt hagyta el Angelina Jolie miatt. Mint ahogy akkor, most is erős maradt, de barátnői gyakorta meglátogatják, kedden egy “csak a jó rezgések” feliratú pulcsival lepték meg.