Eva Longoria mindenkit lenyűgözött - kismamaként is divatdiktátor

 

Ez volt a 42 éves színésznő első gálája, mióta kiderült, hogy anyuka lesz.

Eva Longoria és José ’Pepe’ Baston első gyermeküket várják, s bár a 42 éves színésznő sokáig titkolta, hogy anya lesz, az utóbbi hetekben már nem bujkál a nyilvánosság elől. Eva kedden a Costume Designers Guild Awards gáláján vett részt Beverly Hills-ben, az alkalomra pedig egy rózsaszín Nili Lotan selyemruhát és egy hozzá illő kabátot választott.

Eva Longoria. Fotó: Getty Images

Eva Longoria. Fotó: Getty Images

Szettje letisztult volt, a vékony gyémánt nyaklánca sem vonta el a figyelmet, sminkjét is ehhez igazította a púderes árnyalatokkal. Több rajongó szerint a színésznő kislányt vár, ezért választotta ezt a színt az első hivatalos eseményre, melyen megjelent, mióta kiderült, várandós.

Még a hollywoodi kismamák is legtöbbször az “ápol és eltakar” elv mentén öltözködnek, de Eva bevállalta ezt a kombiné ihletésű darabot, mely az ő esetében a színben hozzáillő kabáttal tökéletes választás volt.

Gina Rodriguez színésznő és Eva láthatóan nagyon örült egymásnak. Fotó: Getty Images

Gina Rodriguez színésznő és Eva láthatóan nagyon örült egymásnak. Fotó: Getty Images

Latin-Amerika legnagyobb médiavállalatának, a Grupo Televisának feje 2015 decemberében kérte meg Eva kezét. 2016 májusában pedig Valle de Bravo városka egyik tó melletti magánrezidencián, 200 vendég előtt fogadtak örök hűséget egymásnak. Eva a gyermekvállalás kérdéséről nem nyilatkozott a sajtóban, de a rajongók nagyon örültek, hogy a Született feleségek színésznője a való életben is anya lesz.