Liam Payne magánélete romokban - emiatt már a szakítást fontolgatja a sztárpár

 

Liamet és Cherylt a 11 hónapos kisfiuk sem tartja már össze.

A 34 éves Cheryl és a 24 éves egykori One Direction tag, Liam Payne, akik között éppen tíz év a korkülönbség, 2016 márciusa óta alkotnak egy párt. Kettejüknek tavaly tavasszal egy közös fiuk is született, a kis Bear, akit a popsztár Cheryllel együtt az alábbi kedves poszttal köszöntött Valentin-napon.

Liam Payne (@liampayne) által megosztott bejegyzés,

A családi idill azonban látszólagos, a szülők kapcsolata válságban van. “Ez nagyon szomorú! Mindent megpróbáltak, de a szerelmük romokban van. A legnagyobb probléma, hogy Liam folyton úton van karrierje miatt. Cheryl megpróbált megértő lenni, de ez nagyon nehéz. Mindketten nagyon szenvednek.” – nyilatkozta egy a párhoz közel álló forrás szombaton.

A Sun magazin mindeközben úgy tudja, hogy Liam már az ügyvédeivel is beszélt a szakításról, tudni akarja ugyanis, hogy népszerűségére és ezzel együtt vagyonára hogyan hatna, ha tényleg elválnának útjai gyermeke anyjától.

Cheryl és Liam Payne. Fotó: Flynet Pictures

Cheryl és Liam Payne. Fotó: Flynet Pictures

Még semmi sem végleges, a két énekes egyelőre azon dolgozik, hogy megoldják a problémáikat, de a bennfentesek szerint – hacsak nem történik valami csoda – a páros heteken belül végleg szakít egymással.