Lenke
Friss
Kukásautók ütköztek Tápiószelén // Politikai nézetkülönbség miatt fújta le paprikaspray-vel utasát egy budapesti taxis // Kutyák támadtak egy idős házaspárra Ürömön // Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M7-esen Szabadbattyánnál // Borúsan, esősen indul a nap //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Egyre népszerűbb a balatoni komp
Egyre népszerűbb a Szántód és Tihany között közlekedő komp.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Herczeg András és a titkok kamrája...Vagy várjunk!
Igazából az lett volna témázásban feldolgozva, hogy Herczeg András, a DVSC vezetője meg a stábja nagyon keményen elhajtotta a tv kameráját a nyitó bajnoki itatós szünetében. Amikor szinte az egész szövetség azért hajt, hogy ezt a magyar focit eladhatóvá, élvezhetővé, vagy legalább érdekessé tegye.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Vízi mesék
„Ti nem is tudjátok, milyen gazdagok vagytok.” - állapítja meg rendre itthoni látogatásai alkalmával Budapest fürdőkultúrájáról az újságíró szerző USÁ-ban élő barátnője. Tényleg, mennyire?
Kormos Valéria (újságíró)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hol van a vízilabda válogatottunk?
A magyar labdarúgó csapatok finom nemzetközi szivárgása, illetve konkrét bedugulása mögött, mellett, előtt egy elég rossz hangulatú kis történet susog. A férfi vízilabda válogatott a barcelonai Eb-n satnya játékot mutatva durva vereséget hozott le az olaszok ellen.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Tartsunk rendet az életünkben!
Érdemes fordítani a gondolkodásmódunkon. Nem a tiltásokra fókuszálni, hanem a lehetőségek oldaláról megközelíteni az egészséges életmódot. Később ez jócskán kifizetődik.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nemzeti identitás, te hülye
A nyugati mainstream média olyan mostanában, mint mikor az élőközvetítés tíz perces késéssel érkezik.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Széchenyi – Klebelsberg – Magyary
Az író, politikus L. Simon László beszédét közöljük, amely Kápolnásnyéken a Magyary Zoltánt ábrázoló mellszobor avatásakor hangzott el 2018. július 14-én.
L. Simon László
Alaptörvény blog
Hiba a rendszerben: Németországban munkanélküli segéllyel finanszírozzák a bioterrorizmust
Képes-e megvédeni az új EU-s adatvédelmi szabályozás a terroristákat és hogyan lehet a német szociális ellátást könnyen kijátszani?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL