Alig hittek a szemüknek - Robert Pattinson és Kristen Stewart újra együtt

 

Az egykori pár öt év után félretette a múltban történteket és a hétvégén egy bárban találkoztak.

Már öt év is eltelt azóta, hogy Hollywood álompárja, Kristen Stewart és Robert Pattinson szakított. Az egykori szerelmesek szakításának sztoriját mindenki ismeri, a lapok még ma is gyakorta cikkeznek az esetről.

Robert Pattinson és Kristen Stewart a Twilight utolsó részében. Fotó: Photoshot

Robert Pattinson és Kristen Stewart a Twilight utolsó részében. Fotó: Photoshot

Ők voltak Hollywood álompárja, aztán egy lesifotós elkészítette az évszázad felvételét, melyen a színésznő egy másik férfit csókol. A szerető nem volt más, mint aktuális filmjének rendezője, Rupert Sanders. A nagyobb baj, hogy a rendezőnek felesége volt, így két kapcsolat ment tönkre a lebukás miatt. Rob és Kristen sem tudták helyrehozni a kapcsolatukat, nem sokkal az incidens után ők is szakítottak.

Bár ők ketten eddig nem igazán tartották a kapcsolatot, de az Alkonyat filmek két sztárja a 27 éves Kristen és a 31 éves Robert fontos helyet foglalnak el egymás szívében. Öt évvel különválásuk után ismét keresik egymás társaságát, a múlt hétvégén egy Los Angeles-i bárban látták őket.

Kristen Stewart és Robert Pattinson még 2011-ben. Fotó: MTI/EPA

Kristen Stewart és Robert Pattinson még 2011-ben. Fotó: MTI/EPA

“Épp egy barátom születésnapját ünnepeltük egy bárban, amikor megjelent Robert Pattinson és majd el dobtam az Alkonyat-mániás agyam, aztán megjött Kristen Stewart és a középiskolai fantáziám életre kelt.” – írta egy szemtanú Twitteren.

Sajnos fotó nem készült az esetről, de megerősíti a történteket, hogy több szemtanú is beszámolt a történelmi pillanatról Twitteren. A rajongók azonban csalódottak lesznek, a találkozást a legtöbben kifejezetten barátinak látták, szóval titkos románcról szó sincs.

Robert tavaly szakított menyasszonyával FKA Twigsszel, Kristen viszont egy jó ideje kapcsolatban van Stella Maxwell modellel.