Világsztár énekelhet Harry herceg és színésznő kedvese esküvőjén

 

A brit Grammy-díjas sztár decemberben maga ajánlkozott, most pedig a meghívást is megkapta.

Pár héttel azután, hogy Harry herceg és színésznő menyasszonya, Meghan Markle bejelentették májusban összeházasodnak, a britek egyik legnagyszerűbb énekese, Ed Sheeran gyorsan be is jelentette, hogy megtiszteltetésnek venné, ha énekelhetne a menyegzőjükön.

A felajánlás pedig az Entertainment Tonight értesülése szerint célba ért, a jegyesek felkérték a kétszeres Grammy-díjas énekest, hogy adja elő pár romantikus dalát a fogadáson. Bár Ed eddig nem küldött hivatalost választ, bizonyára örömmel énekli el a hercegi párnak a Perfect vagy a Thinking Out Loud című slágerét.

Ed és Harry egyébként nem ismeretlenek egymásnak, ők ketten már futólag találkoztak Erzsébet királynő négynapos gyémántjubileumi ünnepségsorozatán 2012-ben.

Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle. Fotó: Getty Images

Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle. Fotó: Getty Images

Ha végül tényleg egy világsztár dalára táncol először az ifjú pár, az nem lesz példa nélküli, hiszen Katalin és Vilmos számos alkalommal kérte már fel Ellie Gouldingot. Diana hercegné és Károly herceg ceremóniáján pedig a világhírű opera-énekesnő, Kiri Te Kanawa lépett fel.