Mesefigurához hasonlították a szívecskésbe öltözött Kate Hudsont

 

A SAG-díjátadón ő nyerte el a legrosszabb ruha képzeletbeli díját.

Kate Hudson pásztorlánykának öltözött a közönség egybehangzó véleménye szerint, és ha hozzáképzeljük a megkötős kalapot és a botot, tényleg van abban valami, hogy a Little Bo Peep mese karakteréhez hasonlították.

Kate Hudson. Fotó: MTI/EPA

Kate Hudson. Fotó: MTI/EPA

“Ebben a ruhában jelentkezhetne a Little Bo Peep szélesvásznú adaptációjára” – írta az egyik kommentelő, míg mások szerint Kate úgy festett, mint akit a Farm, ahol élünkből szalasztottak.

A rózsaszín, fodrokkal díszített szívecskés Valentino ruha egyébként a színésznőn nem olyan borzasztó, mint amilyennek hangzik, de még így is az övé lett a hollywoodi színészcéh (SAG) vasárnapi díjátadójának legrosszabb ruhája.

Hasonlóan rosszul választott az angol énekesnő, Kate Nash is, aki a babakék Bora Aksu ruhája miatt vonzotta a tekintetet.

Kate Nash. Fotó: MTI/EPA

Kate Nash. Fotó: MTI/EPA

A vasárnap esti Los Angeles-i díjátadó gálán a Három óriásplakát Ebbing határában című alkotás tarolt, a filmben szereplő Frances McDormand kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat, és Sam Rockwell a legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést.

Frances McDormand a Golden Globe és a Sag elismerése után a legesélyesebb a legjobb női főszereplő Oscar-díjára. Fotó: Getty Images

Frances McDormand a Golden Globe és a SAG elismerése után a legesélyesebb a legjobb női főszereplő Oscar-díjára. Fotó: Getty Images

A legjobb színésznek járó díjat Los Angelesben a brit Gary Oldman vehette át, aki Winston Churchillt alakította Joe Wright életrajzi filmjében. Allison Janney kapta a legjobb nő mellékszerepért járó díjat az Én, Tony című filmben nyújtott alakításáért.