Liam Hemsworth és Miley Cyrus mostantól férj és feleség

 

Ezt állítja legalábbis az ausztrál New Weekly magazin.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus Ausztráliába utazott, hogy az új évet szörfözéssel és strandolással, na meg a színész családjával töltsék. A párt többször is sikerült a parton lencsevégre kapni, ráadásul karikagyűrűvel az ujjukon.

A New Weekly magazin hamar kerített egy bennfentest, aki megerősítette a gyanút, miszerint a szerelmesek a napokban végre összeházasodtak. “Byron Bay egy nagyon különleges hely számukra. Egyszerűen így tűnt helyesnek” – nyilatkozta egy barát.

Mivel lényegében ez az lap összes információja, melyre az állítását alapozza, egyelőre érdemes a frigyet fenntartásokkal kezelni. Miley és Liam már tavaly augusztusban is összeillő karikagyűrűt viselt, mely a hírek szerint ígéretgyűrű, semmi több.

A szerelmesek valóban jegyben járnak, de a popsztár még várna az esküvővel, legalábbis a The Sunnak tett szeptemberi nyilatkozata szerint:

“Lelki szemeim előtt még nem körvonalazódott a házasság. Még csak 24 éves vagyok. Remélem élhetek még egy kicsit. Még élvezném az életet.” -mondta a Hannah Montana egykori gyereksztárja szeptemberben.

Ha a hír mégis igaz, akkor csak gratulálni tudunk a gerlepárnak.