Kiteregette Erzsébet királynő szennyesét - azonnal kegyvesztett lett

 

Az üzletasszony 57 év után nagyon rossz döntést hozott, melynek persze meglett a következménye.

Az elegáns fehérnemű üzlet, a Rigby & Peller kegyvesztett lett, miután a kensingtoni bolt egykori tulajdonosa, June Kenton önéletrajzi könyvében Erzsébet királynő melltartó próbáiról is beszámolt. Ezzel együtt persze a Royal Warrant kitüntető címnek is búcsút inthetett, amit 1960-ban kapott.

II. Erzsébet brit királynő Fotó: MTI/EPA/Kay Nietfeld

II. Erzsébet brit királynő Fotó: MTI/EPA/Kay Nietfeld

Jó néhány különleges történet volt a tarsolyában, hiszen a cég 57 éven át látta el fehérneműkkel az uralkodót, ezzel pedig a világ egyik legismertebb kereskedője lett. A 82 éves June, azok után is személyesen intézte a Buckingham-palotában tartott próbákat, hogy cégének többségi tulajdonosa 2011-óta a belga Van de Velde brand.

Mint a napokban a Daily Star tudomására jutott, a “Storm in a D-Cup” leleplező könyv 2016 márciusi megjelenése óta a cég már nem beszállítója az udvarnak.

June Kenton igen részletesen beszámolt Erzsébet félmeztelen próbáiról, melyeken szinte mindig jelen voltak kedvenc kutyusai, sőt, a könyv az anyakirálynéról, Diana hercegnéről és Erzsébet lányáról, Margit brit királyi hercegnőről is tartalmazott intim részleteket, így nem meglepő, hogy Erzsébet megszakította az üzleti kapcsolatot.