George Clooney elképesztő ajándékot adott 14 legjobb barátjának

 

A színész sokat köszönhet barátainak, amit nagyon szeretett volna méltóképpen viszonozni.

Cindy Crawford férje, Rande Gerber évekig megtartotta magának a titkot, most azonban úgy érezte, meg kell osztania a világgal, miért is George Clooney a legeslegjobb barát.

Rande Gerber, Cindy Crawford és George Clooney. Fotó: AFP

Rande Gerber, Cindy Crawford és George Clooney. Fotó: AFP

“A baráti körünket mi csak úgy hívjuk, hogy A fiúk. Egyszer George felhívott engem és azt mondta, jelöljem be a naptáramba 2013. február 27-ét, mert A fiúkkal mind hivatalosak vagyunk hozzá vacsorára. Aznap aztán George elmondta, mennyire hálás nekünk, hogy nélkülünk ma nem tartana ott ahol. Fontosnak tartotta, hogy még mindannyian együtt lehetünk, viszonozzon valamennyit, így mindegyikünkre várt a székén egy aktatáska.”

Hát nem olyan, mint egy Ocean’s Eleven jelenet?

Hihetetlen, de a táskákban egy millió dollár volt, 20 dollárosokban. Clooney ezzel az óriási gesztussal némi terhet szeretett volna levenni jó barátai válláról.

George és Amal Clooney. Fotó: Getty Images Entertainment

George és Amal Clooney. Fotó: Getty Images Entertainment

“Nem kell nyugtalankodnotok a gyerekeitek taníttatása, vagy a jelzálog miatt. És az adók miatt sem kell aggódnotok, azt már rendeztem!” – idézte fel Rande George Clooney szavait.

Gerber egyébként a kapott összeget teljes egészében jótékony célra fordította, de azt megjegyezte, hogy barátja számára ez a cselekedett kifejezetten karmikus volt. A színész egy évvel később feleségül vette élete szerelmét, Amalt, idén nyár óta pedig egy bűbájos ikerpár apukája.