Dakota Johnson és Chris Martin között dúl a szerelem

 

Egy barát megkönyörült a kíváncsi rajongókon és nyilatkozott.

Hetek óta pletykálják, hogy A szürke ötven árnyalata sztárja, Dakota Johnson szemet vetett Gwyneth Paltrow volt férjére, Chris Martinra, most pedig ahogy lenni szokott, egy családi barát megkönyörült a kíváncsi rajongókon és megerősítette a hírt a Us Weeklynek. A pár tényleg együtt van és nagyon szerelmesek.

Dakota Johnson. Fotó: Rex Features

Dakota Johnson. Fotó: Rex Features

“Nagyon jól ismerik egymást, jól érzik magukat egymás társaságában. Chris állandóan elküldi új szerzeményeit Dakotának, hogy kikérje a véleményét. Ez több, mint egy kis flört.” – nyilatkozta a bennfentes.

A 28 éves színésznő és a 40 éves Coldplay frontember először egy Nick Cave koncerten mutatkozott együtt, majd vacsora randijukon is lefotózták őket, pár hete pedig Dakota a zenekar argentín fellépésén is részt vett.

Chris Martin. Fotó Flynet Pictures

Chris Martin. Fotó Flynet Pictures

Johnson korábban Matthew Hitt énekessel járt, majd hírbe hozták John Hamm színésszel, melyről kiderült, hogy túldimenzionálták közös italozásukat. Martin Gwyneth Paltrow-tól való válása után 2015 augusztusától Annabelle Wallis színésznővel randizgatott, de ezek szerint annak a románcnak is vége lett.