Ki nem találná, mivel lepte meg rajongóit Havas Jon

 

Néhányuknak szintbe biztosan ez volt a legjobb karácsonyi ajándéka.

Kit Harington gumicsizmát húzott és kiállt a hóba, hogy fenyőfaárusként mosolyt csalhasson skót rajongói arcára. Az akció előre nem volt betervezve, a rögtönzött kis vásár, menyasszonya, Rose Leslie szüleinek birtoka, a Wardhill kastély előtt volt, ahol a színész kitartóan forgatta a vevőknek a fákat.

A Trónok harca Havas Johnjának szolgáltatása olyannyira teljes körű volt, hogy szívesen felpakolta az autókra a kiválasztott fenyőt, sőt, a parkolásban is segített, amikor feltorlódtak az érdeklődők.

“Egyáltalán nem volt földtől elrugaszkodott, mindenben segített, amiben tudott” – nyilatkozta az egyik boldog vásárló a Evening Expressnek.

Kit Harington és Rose Leslie. Fotó: Photoshot

Kit Harington és Rose Leslie. Fotó: Photoshot

Kitről és Rose-ról már a nyáron felröppentek a pletykák, hogy összeházasodnak, azonban a lánykérésre szeptemberben került sor, melyet igen hagyományos módon a The Times napilap társasági rovatában jelentettek be. Kit már kapcsolatuk kezdetétől fogva tudta, hogy feleségül veszi Rose-t, de először közös házra vágyott és egy kis nyugalomra. Hogy a nyugalom megvan-e azt nem tudjuk, de a ház igen, melyet 1,75 millió fontért vettek Suffolkban.