A Trónok harca Sansája elkotyogta - ekkorra várható az utolsó évad premierje

 

A rajongók nem fognak örülni a hírnek.

Azt ugye tudjuk, hogy Havas John nem tud semmit, de Sansa Stark már annál inkább, azt legalábbis egészen biztosan, meddig kell várniuk a Trónok harca rajongóinak a nyolcadik évadra.

Sophie Turner, mint Sansa Stark. Fotó: AFP

Sophie Turner, mint Sansa Stark. Fotó: AFP

A karaktert alakító Sophie Turner látszólag megerősítette a Variety-nek a hónapok óta tartó spekulációt, miszerint egészen 2019-ig várni kell a befejező epizódokra. Bár a forgatások már októberben elkezdődtek, a színésznő szerint még legalább 6-7 hónap hátra van, és akkor az utómunkálatokat ebbe bele sem számolta. Tekintve, hogy a pletykák szerint az utolsó hat epizód olyan hosszúnak fog tűnni, mintha egy egész évadot néznénk végig, a speciális effektekhez jó pár hónapra szüksége lesz a stábnak.

Bár a számítások szerint az HBO jövő őszre még így is műsorra tűzhetné a zászlóshajóját, de a hozzáértők szerint ezt nem fogja meglépni. A többi csatorna is épp ebben az időszakban indítja közkedvelt vagy debütáló sorozatait, s bár a Trónok harca mindegyiket könnyedén lenyomná, a plusz hónapok izgalma jót tehet a szériának.