Mariah Carey milliókat kaszált azon, hogy nem ment hozzá vőlegényéhez

 

Válásról szó sincs, de a díva így is jóvátételt követelt.

A milliárdos James Packer tavaly szeptemberben bontotta fel eljegyzését Mariah Carey-vel, a díva realityshow-ja, a mértéktelen pénzköltés, és háttértáncosa, Bryan Tanaka miatt, akiről azóta kiderült, hogy valóban fenyegetést jelentett számára, hiszen alig szakítottak, a táncos és Carey össze is melegedtek.

Mariah Carey és James Packer. Fotó: Rex Features

Mariah Carey és James Packer. Fotó: Rex Features

A pár kétéves kapcsolata egy szó szerint súlyos gyémántban csúcsosodott ki, ami a szakítás ellenére is Mariah tulajdonát képezi. Mint a napokban kiderült, Carey egyéb vigaszdíjjal is gazdagodott, egy hónapokkal ezelőtt titokban kötött megállapodás szerint, kisebb vagyon is markát ütötte a kellemetlenségek miatt. A People magazin a pontos összeget nem közölte, de 5 és 10 millió dollárra saccolja, melyet kiegészít a 10 millió dollárt érő már említett ékszer is.

Mariah Carey és Bryan Tanaka azóta is egy párt alkot. Fotó: Rex Features

Mariah Carey és Bryan Tanaka azóta is egy párt alkot. Fotó: Rex Features

Jamest annak ellenére komolyan megsarcolta a díva, hogy nem voltak házasok, a nagyvonalú üzletember azonban jobbnak látta, ha egy csinos összeggel nyugtatja meg bosszúszomjas exét, aki életét feldúlva költözött oda ikreivel Packerhez, majd nem sokkal később pakolhatott össze.