Csak egy kis kalandnak indult, de Scarlett Johansson már fülig szerelmes

 

Új kapcsolata író párjával egyre komolyabb.

Scarlett Johansson még márciusban beadta a válókeresetet és az a tény hogy már tavaly nyár óta nem él együtt férjével, Romain Dauriac-kal, feljogosította őt arra, hogy romantikus légyottokba bonyolódjon.

Egy kis kalandnak indult ugyanis a színésznő kapcsolata a Saturday Night Live televíziós showműsor egyik rovatának szerzőjével és szereplőjével, Colin Josttal. És bár Scarlett elbizonytalanította a sajtót, miután ügyvédjével, Kevin Yornnal látták kézen fogva, a People magazinnak nyilatkozó barát szerint a pár fülig szerelmes és már szintet is lépett május óta tartó kapcsolatuk:

“Határozottan állíthatom, hogy nagyon szerelmesek. Ez a kapcsolat nagyon is komoly. Tisztelik egymás karrierjét, nagyon támogatóak. Annyira aranyosak együtt” – áradozott a bennfentes, aki azt is megsúgta, hogy a páros már a szülőkkel való találkozáson is túlesett.

Scarlett Johansson épp válófélben van Romain Dauriactól. Fotó: MTI/EPA

Scarlett Johansson épp válik Romain Dauriactól. Fotó: MTI/EPA

Johansson egy másik barátnője szerint a színésznő szó szerint szerelmes a szerelembe, mindig a nagy Ő-t keresi, és az írók mindig is a gyengéi közé tartoztak. Colin beleillik a világába, jó párost alkotnak.

Scarlett Johansson eddig két alkalommal volt már házas. 2008 és 2011 között pályatársával Ryan Reynolds-szal esküdött meg, majd együtt járt Sean Penn-nel, végül pedig egy titkos esküvő után egy reklámügynökséget vezető francia üzletemberrel, Romain Dauriac-kal kelt egybe. Utóbbi házasságból született kislánya, Rose.