Victoria Beckham pulyka jelmezben hangolódott a hálaadásra

 

Ilyen bizarr fotót még sosem láthattunk Posh Spice-ról.

Victoria Beckhamet évekig nem lehetett másban látni, mint magassarkúban és azonnal címlapokra került, amikor először balerina cipőben hagyta el az otthonát. Így aztán talán jogos a kérdés, hogy mi történhetett a divatdiktátorral, hogy egy couture-nek kicsit sem mondható pulyka jelmezes fotót töltött fel közösségi oldalára.

Victoria Beckham, mint hálaadás napi pulyka. Fotó: Snapchat

Victoria Beckham, mint hálaadás napi pulyka. Fotó: Snapchat

Az erősen photoshoppolt kép miatt nem tudni, hogy a tollakkal ékesített szett teljes egészében virtuális-e, de ez végül is mindegy. A látvány fergeteges! “Boldog hálaadást. Puszi VB” – írta szimplán a követőinek.

Az egy időben kifejezetten zárkózott, mosollyal az arcán sosem fotózott sztárfeleség már nem az a jégkirálynő, amilyennek sokan megismerhették, közösségi oldalainak hála lassan lekopik róla a gúnynév. Beszélgetős műsorokra korábban ingen ritkán bólintott rá, de manapság már ez sem fehér holló, legutóbb lánya, Harper keresztanyjával, Eva Longoriával csevegett a This Morning reggeli műsorában.

Harper és David Beckham. Fotó: The Image Direct LLC

Harper és David Beckham. Fotó: The Image Direct LLC

“Harper tudja, hogy az apukája, Eva nénikéje és én is sokat segítünk a rászorulóknak és ő is nagyon lelkes, ha adakozásról van szó. Annak ellenére, hogy hatéves, tudja, hogy mit is jelent ez, tudja, milyen kivételes helyzetben van azzal, hogy mindene meg van.” – mesélte a büszke anya.