Selena Gomez szülei miatt nem vitte haza Justin Biebert hálaadásra

 

A szülők nincsenek túl jó véleménnyel Bieberről, aki a hosszú hétvégén le szerette volna nyűgözni a családot.

Bár több bulvármagazin is közölte a Hollywoodlife értesülését, miszerint Selena Gomez és Justin Bieber az énekesnő szüleivel tölti a hálaadást, mint a Gossipcop kiderítette, erről szó sincs.

Selena Gomez és Justin Bieber. Fotó: AFP

Selena Gomez és Justin Bieber. Fotó: AFP

Selena tényleg elutazott szüleihez Texasba, de régi-új szerelme nem tartott vele, pedig a hosszú hétvégén bebizonyíthatta volna, hogy megváltozott. Selena édesanyja a pletykák szerint egyáltalán nem biztos benne, hogy lánya nyári veseátültetése után józan döntést hozott, amikor visszafogadta Justint. Szerinte Selena elkapkodta a dolgot, de természetesen nem áll a fiatalok közé, az viszont túl korai lett volna, hogy máris együtt vágják fel az ünnepi pulykát.

Selena és Justin 2010 és 2014 között alkotott egy párt, bár ez idő alatt volt pár könnyes szakítás és mámoros békülés is. Az énekesnő először idén állt készen egy újabb kapcsolata, mégpedig Bella Hadid exével, The Weeknddel. A pár 10 hónap után, októberben szakított, hogy aztán Justin ismét a karjaiban tarthassa igaz szerelmét. Hogy meddig tart a felhőtlen boldogság, azt felesleges volna találgatni, de barátaik szerint ezúttal megpróbálják kihagyni a sajtót a magánéletükből.