Lajos, Patrícia
Friss
Baleset miatt lezárták az M5-öst Szeged felé // Négy kilométeren torlódnak a járművek az M1-en Hegyeshalomnál // Akciót tartott a rendőrség Budapest belvárosában // Német kokaincsempészt fogtak el Észak-Macedóniában // Több tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjében // Kigyulladt egy lakás a X. kerületben, három gyerek megsérült //

MÉG TÖBB HÍR

Hajnali cseppek a napkeltében

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Ellenszer
A harminc éve hegemón helyzetben lévő neoliberális „washingtoni konszenzus” lebomlása lehetőséget ad arra, hogy a jobboldal megerősítse pozícióját.
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Ki nyerhet a klímapánikon?
Az európai és németországi ipari menedzser indexek rég nem látott mélységben járnak, egyre határozottabban jelezve az eurózóna közelgő gazdasági válságát.
Lánczi Tamás
Családban marad!
Szeptemberi hangoló
Még bőrünkön a nyár illata, de a nyár múltával a hosszabbodó éjjelek és az elsárgult gesztenyelevelek szembesítenek azzal, hogy véges minden.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Kovács egyesülne
Az MSZP egykori elnöke egyesülne. Örömmel egyesülne.
Galló Béla
Élő Bolygó Blog
Nem voltak melegebbek az ősi óceánok a mostaniaknál
Izraeli kutatók kimutatták, hogy a Földön több százmillió éve keletkezett ősi óceánok vize nem volt melegebb napjaink óceánjainak vízénél.
Látószög - Schmidt Mária blogja
„Versek nem kellenek” Proletárdiktatúra és irodalmi emlékezet
A Tanácsköztársaság helyére került a történeti emlékezetben: nincs az a baloldali narratíva, amely feledtetni tudja vezetőinek bűneit és nemzetellenes tevékenységét.
L. Simon László
Alaptörvény blog
Magyarország tengeri kereskedelmi politikája, mint nemzetgazdasági érdek
Az olasz sajtó hazánk új külkereskedelmi politikáját méltatja, miközben megjegyzi, hogy Trieszt történeti szimbólum az olasz–magyar közeledésben.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Ötvenmillió év alatt heverhetné ki az új-zélandi madárvilág az ember kártételét
Új-Zélandra érkezése óta az ember olyan mértékben megtizedelte a madárvilágot, hogy regenerálódásához mintegy 50 millió évre lenne szükség.

VIDEÓ

„Isten éltessen Magyarország” - Ünnepi tűzi- és fényjáték a Dunán