Völner: A brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik

 

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint azzal, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik.

Korábban az Európai Bizottság közölte: a Stop Soros törvénycsomag miatt még tavaly júliusban Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást újabb szakaszba léptették. A testület úgynevezett indoklással ellátott véleményt küldött a tavaly júniusban elfogadott csomag és az azzal kapcsolatos alkotmánymódosítás ügyében a magyar kormánynak, ami az eljárás második szakaszát jelenti.

Erre reagálva Völner Pál az MTI-nek azt mondta, Brüsszel mostani vezetése továbbra sem azon dolgozik, hogy megvédje a határokat és megvédje Európát, hanem azon, hogy még több migránst hozzon be Európába. „Ezért van útjukban a magyar parlament által elfogadott Stop Soros törvény, amely büntethetővé tette a bevándorlás szervezését és finanszírozását” – mondta a politikus.

Hangsúlyozta, hogy a törvény a magyar emberek akaratát tükrözi, ezért a kormány nem vonja azt vissza, az Európai Bizottság pedig következetesen és nyíltan bevándorláspárti álláspontra helyezkedik, és jogi eljárásnak álcázva politikai támadásokat indít azon országok és törvények ellen, amelyek a Soros-terv útjában állnak – közölte Völner Pál.