Zoltán, Szidónia
Friss
Nemzeti összefogással épült kápolnát szenteltek fel Kárpátalján // A Mi Hazánk Mozgalom megoldást sürget a Tisza hulladékszennyezésének felszámolására // Több mint 54 millió forintot fizet a Joker telitalálat // Puccskísérletet hajtottak végre Etiópiában, meglőtték a vezérkari főnököt // Kémkedéssel vádolt férfit végeztek ki Iránban // Szombaton találták meg a pénteki motorbaleset halálos áldozatát // Eb-ezüstérmes a férfi kardcsapat // Magyar kutató is részt vett a NASA legújabb expedíciójában //

MÉG TÖBB HÍR

A BKV arcai

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Proletárdiktatúra és kereszténység
A kommunizmus bukása idején a pápa, II. János Pál így fogalmazott: „Keleten megőriztek egyfajta emberi dimenziót. Bizonyos értékek Keleten kevésbé homályosultak el”.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Élő Bolygó Blog
Egyre több az örökerdő az országban
Az örökerdő-gazdálkodással kapcsolatos szakmai napot tartottak a Bakonyban.
Családban marad!
Mi a jó a nyárban?
Szeretjük a nyarat. Ki ezért, ki azért.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Gondolatok az Európai Ügyészséggel kapcsolatos aláírásgyűjtés jogi aggályairól
Az egyik független ellenzéki képviselő által kezdeményezett, az Európai Ügyészséggel kapcsolatos aláírásgyűjtő akció kapcsán felmerült a gyanúja személyes adatokkal történő visszaélésnek.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Növekvő mozgástér az Európai Parlamentben
Az Európai Parlamentre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mintha az a nemzeti parlamentek egyfajta uniós változata lenne.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről)
Egy szétrothadt, magába roskadt rendszer visszajáró élőhalottjai tüntettek a Szabadságkoncert alatt. Néhány tucat áttetsző emberalak, akik az ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak.
Szerencsés D. Márton (a XXI. Század Intézet kutatója)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)