Lázár, Olimpia
Friss
Felrobbant egy étterem Japánban // A GKI 4,6 százalékra emelte idei GDP-előrejelzését // Kedden még a nap is felbukkanhat // Demeter Szilárd író a PIM ideiglenes főigazgatója // Három embert vettek őrizetbe az ankarai vonatbaleset kapcsán // Elgázoltak egy kerékpárost Hortobágy közelében // Hideg idővel kezdődik a hét // Gyermekek szenvedtek szánkóbalesetet //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Tessék, ilyen a profik élete a végső sípszó után!
Eredetileg úgy volt, hogy a női kézilabda Eb döntő elviszi a vasárnap délutánt, de aztán úgy alakult, hogy Trefilov edző csapata nem bírta el a franciák kirobbanó és pontos játékát, emiatt határozottan kihalt az érdekesség ebből. A franciák az elsők a tornán, rendeztek maguknak egy viadalt, de legalább megnyerték! A legjobb ebben, hogy nem a norvégok győztek! Az mindennél sokkal jobb! Is!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
„Így győz Hazánk!”
December 17-én hirdették ki annak a háromnapos népszavazásnak az eredményét, amellyel Sopron kiérdemelte a leghűségesebb város címet. És amellyel 257 négyzetkilométer maradt magyar kézen.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Amikor megáll az élet 4 negyedre
Amikor ez megy, a súlyos betegből kiszáll a nyavalya, a szerelmesek felfüggesztik az evolúciós folyamat gyakorlását, kicsit várnak a köszörüléssel. A szomszéd Erzsi néni kövér, ám piszok gyors macskája, a Mirci leáll a Manci néni idegesítően pimasz kakasának hajkurászásával.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
ENSZ-szakértők „klímaútlevél” bevezetését szorgalmazzák
Az éghajlatváltozás miatt lakhelyüket elhagyó emberek számára „klímaútlevél” bevezetését szorgalmazták szerdán a katowicei COP24 klímacsúcson.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Így lesz a marxistából újra bolsevik
Vajon hányszor lehet újra ugyanabba a folyóba lépni? A 100 évvel ezelőtti történelem a szemünk láttára ismétlődik.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Levegőt! - Egészségmegőrzés télen
Friss levegő minden nap. Recept az egészségmegőrzéshez.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Családtámogatás és keresztény küldetés
A gyermekvállalás nem az egyéni szabadság feladása, hanem egy új szeretetközösség, a család létrehozása. Mit mond a keresztény tanítás a családról?
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Alaptörvény blog
A CEU pert helyezett kilátásba, de van-e jogalapja, vagy csak mindez üres fenyegetés?
Bár sajtóhírek szerint utóbb cáfolta a konkrét perlési szándékot az intézmény, érdemes megnézni mennyi esélye és milyen háttere lenne egy ilyen eljárásnak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL