Rafael
Friss
Növényi kártevőkre figyelmeztet a Nébih // Fennakadásokat okoz az időjárás a vasúti közlekedésben // Száznál is több migránst mentett ki a görög parti őrség az Égei-tengeren // Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon // Többen megsérültek egy balesetben az M5-ösön // Lengyel kitüntetés egy lengyelmentő magyar ezredesnek // Csökken a benzin ára pénteken //

MÉG TÖBB HÍR

Életképek Orfűröl

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Növekvő mozgástér az Európai Parlamentben
Az Európai Parlamentre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mintha az a nemzeti parlamentek egyfajta uniós változata lenne.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről)
Egy szétrothadt, magába roskadt rendszer visszajáró élőhalottjai tüntettek a Szabadságkoncert alatt. Néhány tucat áttetsző emberalak, akik az ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak.
Szerencsés D. Márton (a XXI. Század Intézet kutatója)
Családban marad!
„Sokszínű apaság” - Interjú Nagy Balázzsal
Nincs bevált recept arra mitől jó egy Apa. Figyelni kell rájuk, meghallgatni és tanáccsal ellátni a gyermekeinket, de nem szabad a saját be nem teljesült álmainkat rájuk teherként rakni.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Egyenesen Trump Fehér Házából: politika, sajtó és az elnök
Üde színfoltként jelent meg a könyvpiacon Sean Spicer korábbi fehér házi szóvivő munkája. Ez az első olyan kötet, amely Trump egyik szövetségesének, közeli munkatársának tollából származik.
Fekete Rajmund (történész)
Élő Bolygó Blog
Villámárvizek kezelésére készült magyar okostelefon-alkalmazás
Az alkalmazás segíti a villámárvizek elleni védekezést.
Alaptörvény blog
Milyen betegségre gyógymód az Alaptörvény? – Gondolatok a miniszterelnök megfenyegetésének jogi hátteréről
Egy megközelítés szerint az Egyesült Államokban statisztikailag a legveszélyesebb hivatás az elnöké. A végrehajtó hatalom feje nem csupán szervezett szélsőséges csoportok, magányos örültek, hanem verbális értelemben az ellenzék és újabban egyre módszeresebben a média céltáblájaként is szolgál.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)