Ágnes
Friss
Egyre többfelé van látogatási tilalom // Drágább lesz a tankolás // Ismét előre hozott választást írhatnak ki Szerbiában // Vonatkimaradások és késések várhatók a miskolci, szolnoki vonalon // Lakatlan ház teteje omlott rá két emberre // Kigyulladt két hajó a Kercsi-szoros közelében // Az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség betartását ellenőrzik // Kiadta Hollik Istvánnak az NVB Hirt Ferenc mandátumát // Dingó támadt rá egy kisfiúra Ausztráliában // Izraeli rakétákat lőtt le a szíriai légvédelem //

Távolban a Magas-Tátra

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Sajnos túl késő volt...
Nyáron egy nagyon komoly és szép, önzetlen akciót szerveztek Rostás Sándor segítésére! Jászjákóhalmán, ahol egyébként a játékos született és az első labdaérintést szervezett csapatban bemutatta, olyan erős és mutatós tornát szerveztek, hogy környék összes egykori jó zsugása meg akik ismerték Rostát, persze, hogy tök egyértelműen ott voltak.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Néma Auróra
A folyó utcai és egyéb jelenetek szereplői nem egyformán kockáztatnak.
Galló Béla
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Amikor a rosszban van valami jó
Van valami sorszerű abban, amit az élet olyan egyszerűen eldönt, hogy a többségnek, sőt senkinek nyikkanni sem marad ideje, plusz kedve! A magyar férfi kézilabda válogatottat sújtó borzasztó balszerencse sorozat és annak a végállomása a sérültek kórháza meghozta a hőn áhított változást!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Vallomás a Himnuszról
Himnusz. Biztos, hogy több százszor is énekeltem már, sokféle élethelyzetben. Hogy lehetséges, hogy mégis, hogy mindig - sőt egyre inkább - szíven üt?
Máthé Zsuzsa
Élő Bolygó Blog
Hatalmas fehér cápát kaptak lencsevégre
Egy házaspár filmezte le Hawaii partjainál a hét méter hosszú és legalább két és fél tonnás állatot.
Alaptörvény blog
Jogsértő volt-e az EP-képviselő eljárása az Echo TV riporterével szemben?
Hangfelvétel nyilvános felhasználása még közszereplő esetében is visszaélésszerű joggyakorlást valósíthat meg.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Deglobalizáció
A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Békés Márton
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kínai Fal Kelet- és Nyugat-Európa között
Kelet-Európa épp azért nélkülözhetetlen a Nyugat számára, mert mi szolgáltatjuk a Nyugat felsőbbrendűségének élő bizonyítékát! Erről szól az Európai Unió minden egyes napja.
Schmidt Mária

VIDEÓ

Nem mindennapi körmeneten vettek részt San José-ban a magyar zarándokcsoport tagjai