Gusztáv, Stefánia
Friss
Emberáradatra panaszkodik a ciprusi bevándorlási hivatal // Letartóztatták az óbudai kábítószer-kereskedő bűnszervezet tagjait // Két holttestet találtak a Nemespátrón kigyulladt családi házban // Embercsempész csoportot számoltak fel Belgiumban és Portugáliában // Csizi Péternek adja ki az NVB Hirt Ferenc mandátumát // Robbantások és tűzharc volt egy nairobi szállodában // Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen // Eljárás indult Pécsvárad polgármestere ellen // Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne // A DK feljelentést tesz választás rendjének megzavarása miatt //

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Deglobalizáció
A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Végre visszakapta a Unitedet a futball!
Jó ez, hogy lelépett Mourinho. Előjöttek, vagy legalább is előhozták azt a tudásukat a játékosok, amit a fehér fejű embernél tilos volt.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A tudomány szabadságáról
Itt tartunk négyszáz évvel Galilei után. A tudomány és a vélemény szabadsága újra csak addig érvényes, amíg hittételeket nem érint.
Maczkó Ú. Róbert
Élő Bolygó Blog
Tavaly több mint 600 madarat látott el a székesfehérvári Vadmadárkórház
Huszonharmadik évét kezdi a Vadmadárkórház.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
A Babaarcú Gyilkos újra lecsapott!
Ha valaki erős rosszindulattal és élénk fantáziával rendelkezik, úgy képzeli el az utóbbi heteket, hogy a Glaser család fejesei naponta megállnak a tükör előtt és lefejelik önmagukat.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Ajándék rajznak ne nézd a mennyiségét!
A legtöbb gyermekrajznak címzettje is van, nemcsak a semmibe rajzolódik, hanem valakinek készül. Persze legtöbbször anyunak.
Hernády Zsolt
Alaptörvény blog
Migránskártyák: Tényleg küzd-e a pénzmosás és a terrorfinanszírozás ellen az EU?
Miközben az EP LIBE Bizottsága látványosan küzd a banki csalások ellen az Európai Bizottság gyanús körülmények között támogatja migránskártyák kibocsátását.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kínai Fal Kelet- és Nyugat-Európa között
Kelet-Európa épp azért nélkülözhetetlen a Nyugat számára, mert mi szolgáltatjuk a Nyugat felsőbbrendűségének élő bizonyítékát! Erről szól az Európai Unió minden egyes napja.
Schmidt Mária