Judit
Friss
Visszalopakodik a tél a jövő hét második felére // Gyalogost gázoltak Baranya megyében // Rendkívüli állapot a szélsőséges időjárás miatt Amerikában // Frontális karambol Veszprém határában // Négynapos üléssel zárja aktuális őszi ülésszakát az Országgyűlés // Szén-monoxid-mérgezés Kozármislenyben // Huszonötezer embert evakuáltak egy lengyel városban // Fény derült a román kormányfő sötét múltjára // Halálra gázolt a vonat egy embert Debrecenben //

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Le a kalappal a csajok, mit csajok, AMAZONOK lelki ereje előtt!
Ez szinte hihetetlen! A 13 gólos norvég vereség után olyan hatalmas bravúrt vitt véghez a magyar női válogatott, hogy a vaksz adta a másikat! Nem csak a női kézilabdázókra, hanem a komplett magyar sport társadalomra is érvényes, hogy egy ekkora súlyos zacskózás után így talpra álljon egy csapat, az óriási dolog!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért a végére maradt a kíváncsiság: mi lett közte? 13
Ez sokkal tragikusabb lett, mint amire előzetesen számítani lehetett! Mert hiszen olyan szépen állt az eredményjelzőn az amúgy fifikás és gyors játékot művelő spanyolok neve mellet az a roppant kevés. Szemben a magyarok plusz hét gólja!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
A mérgezések visszaszorítására madárvédelmi megállapodás született
Cél a mérgezések visszaszorítása.
Alaptörvény blog
A CEU pert helyezett kilátásba, de van-e jogalapja, vagy csak mindez üres fenyegetés?
Bár sajtóhírek szerint utóbb cáfolta a konkrét perlési szándékot az intézmény, érdemes megnézni mennyi esélye és milyen háttere lenne egy ilyen eljárásnak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Egy különleges játszótér - A Jelnyelvi játszótér
Egy különleges játszótér halló és siket gyermekeknek, amely játszva segít a kommunikációs akadályok legyőzésében.
Király Nóra
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A nép nélküli populista
A sárga mellényes tüntetők nem hasonlítanak senkihez. A Franciaországból érkező hírek minden eddiginél világosabban a XXI. század hírei.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Európa szerencséje
Meghalt George H. W. Bush, az Egyesült Államok első elnöke, aki hivatali ideje alatt hazánkba látogatott. A szerző jelen írásával tiszteleg az elnök előtt.
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
Önként a Gulagon
A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapjához kapcsolódva két olyan pap hősies életáldozatát elevenítjük fel.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)

VIDEÓ

RIDIKÜL