Ábrahám
Friss
Marad a 30 fok közeli meleg csütörtökön // Változik a vonatközlekedés augusztus 20-án // Kémkedéssel vádolnak egy bebörtönzött emberi jogi aktivistát Iránban // Közel félmilliárdos logisztikai beruházás kezdődik Nagymányokon //

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az első körös Ronaldos, Lopeteguis kérdés válaszára még egy kicsit várni kell!
Dupla kérdéssel indult az európai labdarúgó Szuper Kupa! Hogyan néz ki a Real Madrid Ronaldo nélkül, és hogy tényleg akkora ász-e Julen Lopetegui edző? Tényleg megérte a klubnak és szövetségnek olyan jól összeveszni a vb előtt, amitől még most is szégyellik magukat a résztvevők!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
A migráció lassan felemészti a svéd jóléti államot
A mindennapi híradásokban gyakorta hallhatunk-olvashatunk arról, hogy miként is élnek vissza a menedékkérő és letelepedett migránsok az őket fogadó államok jóindulatával.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Északabbra vándorol az Alpok
Egy tanulmány szerint átlagosan fél milliméterrel sodródnak északabbra és közel két milliméterrel nőnek az Alpok vonulatai évente.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Véleményterror Svédországban
Szűk egy hónappal a parlamenti választások előtt a kormányzó svéd szociáldemokraták megkezdték a Facebook cenzúrázását.
Lánczi Tamás
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Meg van a továbbjutás, a többi meg senki nem érdekel Itthon!
Továbbjutás! Ezt kell kiemelni a MOL-Vidi Malmö elleni BL visszavágó mérkőzésével kapcsolatban! Kemény meló volt a látványt feldogozni, nyilván innen azt kell nézni, hogy sikerült lehozni a 90 percet különösebb veszteség és csak két, mondhatni izmosabb svéd helyzettel!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tudományos szocializmus
Egy orvos, egy történész és egy kémikus Rákosi és Kádár szolgálatában. A Kommunizmuskutató Intézet életrajzi adatbázisát frissítette a szerző jelen írásával.
Szabó Ákos
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kommunizmus és cionizmus
Karl Marx és Moses Hess - két filozófus, akiknek tanai kommunizmus és cionizmus néven államalakító tényezőkké váltak a XX. században. Az eredetüket, közös és eltérő vonásaikat ismertetjük.
Pelle János
Családban marad!
Közöttünk
Egy felmérés szerint a családok 85%-ában a 6 év alatti kisgyerek átmenetileg vagy rendszeresen együtt alszik a szülőkkel. Nem tudom igaz-e, de nagy kérdés szülői körökben: együtt vagy külön?
Hernády Zsolt

VIDEÓ

Idén Tátrai Tibor kapta a Petőfi Rádió zenei életműdíját

RIDIKÜL