Emil, Csanád
Friss
Az olaszliszkai emberölés elsőrendű vádlottjának feltételes szabadságra bocsátásáról döntöttek // Koszovói szerbeket fogott el a Rosu különleges rendőri alakulat // Újabb migránsok érkeztek Görögországba // Halálos baleset történt Karcagnál // Kamionnal ütközött egy autó Hahótnál, a sofőr meghalt // Volodimir Zelenszkij a Donyec-medencei konfliktus övezetébe látogat // Migránsokat fogtak Bács-Kiskun megyében //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyurcsány forever 2.
Gyurcsány megmarkolta a kalapácsot, beillesztette az utolsó szöget az MSZP koporsójába.
Galló Béla
Alaptörvény blog
Családegyesítés igen, családtámogatás nem? – Gondolatok az EU demográfiai programjáról
Uniós Alapszerződés mondja ki, hogy az Unió közös bevándorlási politikát alakít ki, amelynek célja a migrációs hullámok hatékony kezelése azok minden szakaszában, méltányos bánásmód biztosítása a harmadik országok azon állampolgárai számára, akik jogszerűen tartózkodnak valamely tagállamban.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mindig van feljebb
Az uniós választásokhoz közeledve egyre gyakrabban halljuk az ellenzékinek nevezett műsorokban, hogy a keresztény értékek meghatározásán fáradoznak. Írásunk ehhez nyújt segítséget.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Tilos lesz az egyszer használatos műanyag termékek használata
2021-től tilos lesz az egyszer használatos műanyag tányérok, evőeszközök, szívószálak, lufipálcák és fültisztító pálcikák használata.
Családban marad!
Most kell küzdenünk, mert még van miért!
A jövőnk nagy kérdése ma az, fontosnak ­érezzük-e a kereszténységből kisarjadt kultúránk megőrzését.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Jön a népek tavasza!
A „nemzetek Európája” és az „Európai Egyesült Államok” víziói kibékíthetetlen ellentétben állnak egymással. Nagy háború közeleg, amelynek május 26-án lesz az első csatája.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)